top of page

Wij zoeken: Research Associate (M/V)

Bijgewerkt op: 6 jan. 2023

Capita Selecta Leadership & Executive Search Solutions (www.capita-selecta.nl) is, met ruim 25 jaar ervaring, één van de top dienstverleners voor de BV Nederland op het gebied van Executive Search, On-boarding, Leiderschapsontwikkeling en Coaching. Wij begeleiden Topkandidaten in hun zoektocht en opdrachtgevers bij de invulling van posities binnen het Senior Management, Directie en Raad van Commissarissen. Onze opdrachtgevers zijn nationaal en internationaal opererende midmarket (familie-) bedrijven en corporates. Ambitieuze, innovatieve en continu veranderende organisaties die acteren in diverse sectoren en richtinggevend zijn binnen de markt waarin zij opereren. Trendsetters die ‘best in class’ (willen) zijn en waar kundige bestuurders en leiders de drijvende kracht vormen voor collectief succes.


Ter ondersteuning van de 4 Partners zijn wij op zoek naar een (of twee) parttime:


Research Associate (M/V) “Met het spreekwoordelijke grijs aan de slapen”


De Research Associate is de spil in de driehoek Klant-Kandidaat-Capita Selecta.

Samen met de Partner(s) bezoekt de Research Associate de klant, doorgrondt zij/hij de klant specifieke vraag en brengt zij/hij - in nauwe samenwerking met onze Partner(s)- specifieke marksegmenten, bedrijven en kandidaten in kaart. In overleg met de Partner wordt vooraf bepaald welke kandidaten benaderd en/of voor een gesprek uitgenodigd worden. De Research Consultant treedt in contact met potentiele kandidaten en onderzoekt o.a. in welke mate zij geïnteresseerd, passend en/of beschikbaar zijn.

Als lid van het projectteam is de Research Associate medeverantwoordelijk voor de procesvoortgang, de administratie en de (klant-) rapportage.


Wat wij bieden:


- een organisatie waar teamwork voorop staat. We werken veel samen.

Humor is daarbij erg belangrijk. Successen worden gevierd;

- een organisatie die door haar klanten en kandidaten gewaardeerd wordt om haar professionalisme, resultaatgerichtheid en persoonlijke aanpak;

- de mogelijkheid om opgedane ervaring en de kennis van de BV Nederland (opnieuw) in de praktijk te brengen;

- flexibiliteit om zelf je tijd in te delen.


Wat wij vragen:


- een HBO/WO werk en denk niveau;

- langjarige en brede ervaring binnen de BV Nederland;

- uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in zowel de Nederlandse als Engelse taal;

- uitstekende kennis van MS Office applicaties;

- 'Can do' en 'will do' mentaliteit;

- hoge mate van zelfstandigheid;

- zeer flexibel, energiek en representatief;

- woonachtig in Bussum/Naarden of directe omgeving;

- beschikbaar voor 12-24 uur per week.


Geïnteresseerd?

Op zoek naar een interessante invulling van jouw tijd, heb je interesse in de ontwikkelingen op het gebied van management en leiderschap, dan komen wij graag met jou in contact. Voor vragen en informatie kun je terecht bij Daan Steenbergen telefoonnummer 035-3030 050 of email dst@capita-selecta.nl.


Comments


bottom of page