top of page

Daan Steenbergen zwaait af

Bijgewerkt op: 11 jun.


Na een carrière van bijna 35 jaren in Executive Search zwaait Daan Steenbergen per 1 april 2022 af. Daan gaf meer dan 20 jaren leiding, vorm en inhoud aan Capita Selecta - Executive Search & Leadership Advisory. De periode van ‘het loslaten’ is gestart, het gaan genieten van zijn pensionering neemt een aanvang.


Daan bezit alle kwaliteiten die een vakman in het Executive Search métier succesvol maken. Nieuwsgierigheid, oprechte interesse in menselijke drijfveren, het verbinden van de belangen van de klant en kandidaat, de onbevangenheid, het vermogen oordelen uit te stellen, de emotionele betrokkenheid en de interesse. En natuurlijk het persoonlijke incasseringsvermogen, de flexibiliteit, de wijsheid, de humor en het relativeringsvermogen.


Daan ondersteunde een zeer grote groep van bedrijven in het samenstellen van hun directie-, c.q. senior managementteams. Hij droeg bij aan het bepalen van hun missie, visie en strategie, en zorgde bovenal voor de bemensing van de teams. Een nog veel groter aantal kandidaten sprak en adviseerde hij. Vanuit de kern van zijn identiteit en persoonlijke waarden. Oprecht waren zijn waarnemingen en adviezen; oprecht was zijn emotionele betrokkenheid bij klant en kandidaat.


Het Team van Capita Selecta dankt Daan voor zijn vele jaren van inspanning, betrokkenheid, visie en leiderschap. Daan én Yolinde, wij danken jullie en wensen jullie een mooie, voorspoedige en inspirerende toekomst.


Comments


bottom of page