top of page
Boodschappentassen dragen

CONSUMENTEN MARKT

Automatisering, digitalisering en de ontwikkelingen binnen het ‘Online’- kanaal hebben de relatie tussen producent, distributeur en consument structureel veranderd. De ‘customer journey’ van de consument is belangrijker ooit. De route-to-market is vanuit een multi-channel perspectief structureel gewijzigd.

Capita Selecta werkt voor bekende consumentenmerken en retailers. Vanuit de gecombineerde kennis binnen onze technologie-praktijk accepteren we met plezier executive search-opdrachten die bepalend zijn voor de digitale transformatie en distributie mogelijkheden van onze klanten. Capita Selecta is actief binnen de domeinen van de consumentenproducten, retail, hospitality en media.
 

Capita Selecta Executive Search & Leadership Advisory

Capita Selecta vertaalt organisatorische en strategische vraagstukken in pragmatische en concrete personele oplossingen. We adviseren, begeleiden en ontwikkelen teams en individuen, in aansluiting op de strategie en de organisatie. Onze Executive Search dienstverlening identificeert, selecteert, presenteert en begeleidt innovatief en toekomstbestendig leiderschap en management.

Het bureau heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een gerenommeerde partner bij de instroom en ontwikkeling van leiders en senior executives voor in Nederland gevestigde, nationale en internationale, bedrijven en organisaties.

Neem contact met een van onze Partners 

 

Dhr. Arnold de Vries Robbé - Partner Executive Search 

(Non-) Executive Board Practice

Executive Search - Food, Agri , Life Sciences & Industry

bottom of page