top of page
CASE-LANG_0000s_0002_Laag-6.png

‘The most important thing in communication is to hear what isn't being said.’ - Peter F. Drucker  

 

Biografie

Arnold de Vries Robbé

Partner Executive Search - Food, Agri & Life Sciences en Industry

Arnold vervult met veel plezier en voldoening opdrachten voor directies en senior managementteams binnen verschillende marktsegmenten met de nadruk op Food,  Agri & Life Sciences en Industry. Hij bestudeert de ontwikkelingen in deze fascinerende markten en adviseert daarover zijn klanten. Daarbij smeedt hij met succes nieuwe verbindingen tussen mensen en organisaties.

Arnold heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd en talrijke leiderschapsposities met succes ingevuld. In zijn visie heeft Executive Search zich steeds meer ontwikkeld tot een gedetailleerd en creatief proces. Op basis van een degelijke, inhoudelijke intake bij opdrachtgevers én zijn jarenlange expertise én scherpe intuïtie, weet hij talentvolle professionals te presenteren en daadwerkelijk te matchen.

Belangrijke thema’s binnen zijn portefeuille zijn: situatie- en cultuurgebonden leiderschap, strategy-to-execution en optimalisatie van de organisatiestructuur. Marktgerelateerde thema’s zijn: duurzaamheid, beschikbaarheid van alternatieve eiwitbronnen en de steeds kritischer wordende consument. Dit plaatst de voedingsmiddelenindustrie voor enorme uitdagingen. Duurzame en verantwoorde innovaties zijn de komende jaren van cruciaal belang.

Arnold studeerde Zoötechniek aan de Universiteit Wageningen met als specialisatie industriële marketing, bedrijfskunde en internationale betrekkingen. Na zijn afstuderen werkte hij anderhalf jaar in Zimbabwe als manager van een krokodillenfarm. Terug in Nederland startte hij in 1995 zijn loopbaan in de Executive Search.

Segmenten

Food, Agri, Life Sciences, Specialty Ingredients, Industrie, Engineering & Constructie en Familiebedrijven.

Ir. Arnold de Vries Robbé

Partner Executive Search, Food, Agri & Life Sciences en Industry 

T. +31 (0)35 3030 050

Mail: avr@capita-selecta.nl

  • LinkedIn
bottom of page