top of page
CASE-02-HOR_0000s_0000_Laag-7.png
woman-business.png

Executive Search, begeleiden en adviseren

Executive Search vereist een gestructureerd en zorgvuldig proces dat start met de analyse van de klant specifieke vraag en context. Op basis van deze analyse identificeert en benadert Capita Selecta potentiële kandidaten, en worden geïnteresseerde en potentieel gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd op ons kantoor. Individuele kandidaten worden geadviseerd ten aanzien van hun loopbaan, persoonlijke en professionele ontwikkelingen en toekomst. De klant wordt gedurende het executive search – proces begeleid in zijn afwegingen en besluitvorming. Een langdurige en succesvolle samenwerking tussen kandidaat en klant is daarbij het uitgangspunt.

Capita Selecta biedt zijn klanten een op maat ontworpen toegang tot markten, bedrijven, sources en netwerken. Naast de door ons toepaste data- en informatietechnologie, die ons ondersteunt in het in kaart brengen van ‘ecosystemen’, kennen wij de belangrijkste spelers en boegbeelden die voor u van belang zijn. Wij kennen hun ambities en wapenfeiten. 

Capita Selecta herkent het unieke en brengt ambitieuze en verantwoorde leiders en professionals samen die vorm, inhoud en richting geven aan strategie en ‘rentmeesterschap’. Duurzame leiders die mens, organisatie en samenleving verbinden vanuit innovatieve diensten en succesvolle business modellen. Leiders die meetbaar en onderscheidend resultaat leveren. 
 

Binnen Executive Search bieden wij de volgende services aan:

Executive Search voor Executives

Executive Search voor Non-Executives

Onboarding

bottom of page