top of page
CASE-LANG_Edward01.png

‘The only reason for time is so that everything doesn't happen at once.’ - Albert Einstein 

 

Biografie

Edward van den Boorn 

Managing Partner & Partner Executive Search - Technologie, Energie & Infrastructuur

Edward is al 25 jaren actief in de (internationale) executive search. Hij adviseert zijn klanten vanuit hun missie, visie en strategie en geniet bijzonder van het maken van de complexe en situationeel bepaalde vertaalslag die executive search zo bijzonder maakt.


In het huidige tijdsgewricht (‘zeitgeist’) vormen de begrippen (duurzaam) ‘leiderschap’, ‘verantwoordelijkheid’ en ‘wijsheid’ voor hem richtinggevende principes. Gezien het feit dat veel van zijn klanten actief zijn op het grensvlak van het publieke, private en politieke domein, maakt dat het maatschappelijke stakeholdermanagement centraal staat binnen zijn klantenkring. Klassieke en moderne visies op mens, organisatie, samenleving en leiderschap passeren dan ook de revue. Edward is trots op zijn bijdrage aan het aantal succesvolle benoemingen van topvrouwen binnen de directies en raden van commissarissen van zijn klanten.


Edward studeerde Politieke Wetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij specialiseerde zich op Arbeid & Organisatie vanuit de disciplines Arbeidsverhoudingen, Arbeidsrecht, Sociaaleconomische ontwikkeling binnen Europese Welvaartstaten, Politieke Theorie en Wetenschapsfilosofie. Tijdens zijn studie was hij medeoprichter en Secretaris van ‘Areapagos’, de studentenvereniging voor Politicologie en Bestuurs- & Beleidswetenschappen. Hij bekleedde er diverse bestuurlijke rollen.


Edward startte in februari 2019 bij Capita Selecta als Partner Executive Search. Een jaar later accepteerde hij daarnaast de rol als Managing Partner van het kantoor.

Segmenten

Energie/ Utilities, Technologie, Infrastructuur,, Digital Transformation, Engineering & Constructie, Professional Services, PE & Investment Management, Not-for-Profit en Public.

Drs. Edward van den Boorn

Partner Executive Search - Technologie, Energie & Infrastructuur & Managing Partner

T. +31 (0)35 3030 050

Mail: ebo@capita-selecta.nl

  • LinkedIn
bottom of page