top of page

Dr. Christel Deckers Associate Partner Healthcare & Public bij Capita Selecta - Executive Search & Leadership Advisory.

Bijgewerkt op: 1 jun.


Dr. Christel Deckers MBA start per 1 juni 2024 als Associate Partner Leadership Advisory bij Capita Selecta Executive Search. Met ruim 30 jaar ervaring in de dynamiek binnen de

bestuurskamer zal Christel zich - als lid van de Board praktijk - concentreren op Governance, Risk & Compliance-vraagstukken. Zij zal Raden van Commissarissen en Besturen adviseren en begeleiden binnen specifiek het Healthcare, Onderwijs en Finance & Assurance-domein.


De komst van Christel betekent een uitbreiding van de Board praktijk en een toevoeging van een expertisegebied, naast Diversiteit, Equity & Inclusie en Digitalisering.

Christel bekleedde o.a. operationele managementfuncties binnen het AMC, het UMC Utrecht en het NKI-AVL. In de jaren die volgden was zij Interim Manager in posities als Bestuurder, Operationeel en Strategisch Manager en Strategisch Adviseur op de gebieden van Bedrijfsvoering, Finance en ICT, Transitie en Kwaliteit & Veiligheid.

In het afgelopen decennium bekwaamde Christel zich als Voorzitter en Lid van Raden van Commissarissen en Toezicht. Zij is momenteel Voorzitter Auditcommissie RvT van het Maxima Medisch Centrum, Vicevoorzitter RvT en Voorzitter Auditcommissie van Marente en Vicevoorzitter RvT van de Raphaelstichting en van het Trimbosinstituut.

Als eerste niet Accountant werd zij in 2021 benoemd tot bestuurder van de Koninklijke Nederlandse Beroepsvereniging voor Accountants (NBA).

Christel is recensente voor ‘Management Boek’ en heeft diverse publicaties op haar naam staan op het terrein van o.m. GRC, Risk & Compliance, Investerings- en Rendementsvraagstukken, de Productiviteit Paradox, ICT en het Elektronisch Cliëntendossier. Zij is gepromoveerd aan de Business School of Economics.

Voorts bezit zij o.a. een Master in Change Management en is zij gecertificeerd Mediator en Kwaliteitsauditor.


'Christel is een positief-kritische en onafhankelijk denker die het verschil kan maken. Zij is een professional die in staat is vanuit inzicht, kennis en inhoud door te denken en te handelen. Christel past daarmee uitstekend bij het DNA en de cultuur van ons bureau. Wij heten haar van harte welkom en kijken wij uit naar een plezierige en inspirerende samenwerking.’


Namens het Capita Selecta – Team,

Edward van den Boorn

Managing Partner


Saniye Çelik - Roos van Dijk - Henriëtte van den Heuvel - Rein Sevenstern - Joost Taggenbrock - Kirsten de Vries - Arnold de Vries Robbé


Capita Selecta - Executive Search & Leadership Advisory

Capita Selecta vertaalt organisatorische en strategische vraagstukken in pragmatische en concrete personele oplossingen. We adviseren, begeleiden en ontwikkelen teams en individuen, in aansluiting op de strategie en de organisatie. Onze Executive Search dienstverlening identificeert, selecteert, presenteert en begeleidt innovatief en toekomstbestendig leiderschap en management.


Het bureau heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een gerenommeerde partner bij de instroom en ontwikkeling van leiders en senior executives voor in Nederland gevestigde, nationale en internationale, bedrijven en organisaties.


Meer informatie over Christel en Capita Selecta treft u aan op de website www.capita-selecta.nl
コメント


bottom of page