CS-DETAIL-03-04-2022.png
OPDRACHTGEVERS & SEGMENTEN
OPDRACHTGEVERS

 

De professionals van Capita Selecta zijn het aanspreekpunt voor Executive Search oplossingen en Leiderschapsvraagstukken.

 Capita Selecta is hét bureau voor ambitieuze teams en organisaties voor wie het benoemen van de leiders van morgen strategische prioriteit is.

Daar zet Capita Selecta - Executive Search & Leadership Solutions op in.

 

Onze opdrachtgevers zijn nationaal en internationaal opererende midmarket (familie-) bedrijven en corporates. Ambitieuze en innovatieve organisaties in vele sectoren die richtinggevend zijn binnen de markt waarin zij opereren.

Trendsetters die ‘best in class’ (willen) zijn en waar kundige  bestuurders leidend zijn en de drijvende kracht vormen voor collectief succes. 

Urban Skyline
Networking Event
Civil Engineer
Reaching a Deal
Business Woman
MARKTSEGMENTEN

 

Capita Selecta beweegt zich binnen de volgende marktsegmenten:

Zakelijke dienstverleners hebben in het huidige economische klimaat meer dan ooit te maken met technologie, innovatie en snel veranderende marktomstandigheden.

Het ondernemersklimaat en -vertrouwen zijn leidende indicatoren voor de bereidheid van bedrijven om zakelijke dienstverleners in te huren. Digitalisering zet organisaties aan tot nadenken over zaken als bestaansrecht, partnermodellen, distributiestrategie en/of de bedrijfseconomische basis.

Lees verder

Technologie heeft de relatie tussen klanten en bedrijven dusdanig veranderd dat de consument het nu misschien wel meer dan ooit voor het zeggen heeft en “beleving” belangrijker is dan ooit. Het zijn niet alleen productinnovaties maar ook nieuwe vormen van klantbenadering en distributie die ertoe leiden dat de zgn. strijd om de consument steeds complexer en spannender wordt. De digitale transformatie is daarbij bepalend voor succes én falen.
Lees verder

PROCESSING01.jpg
Solar Panel Installation
GLASVEZEL01.jpg
IOT02.jpg
waterpower.jpg

Capita Selecta’s Energy & Utilities-praktijk richt zich op ondernemingen en organisaties die producten en diensten leveren aan consumenten en bedrijven op het gebied van o.a. energie, elektriciteit, afvalverwerking en drinkwater. Bedrijven die fossiele brandstoffen leveren en/of verwerken, maar ook organisaties die afval inzamelen, verwerken en recyclen. Lees verder

Capita Selecta’s Telecommunicatie, Media & Technologie (TMT)–praktijk richt zich op de ‘driehoek’ die het aanzicht van de wereld in de afgelopen decennia op een fascinerende wijze heeft veranderd. De invloed van de technologische ontwikkelingen en (on-)mogelijkheden worden langzaam zichtbaar.
Lees verder

Familiebedrijven en portfoliobedrijven van private equity beschikken over een grote mate van flexibiliteit. Slag- en daadkracht waarmee zij snel kunnen en durven te reageren op veranderende omstandigheden. Deze vaak mid-market bedrijven zijn essentieel voor onze economie. Innovatieve slagkracht en lange termijn doelstellingen maakt hen tot een aantrekkelijke werkgever. Lees verder

De mondiaal groeiende vraag naar voeding, steeds strengere regels rond voedselveiligheid en steeds kritischer wordende consument plaatst de voedingsmiddelenindustrie voor enorme uitdagingen. Duurzame en verantwoorde innovaties zijn de komende jaren van cruciaal belang. Lees verder

Wat heeft de maakindustrie nodig om haar sterke positie te behouden? In de huidige markt loopt de Europese maakindustrie voorop in kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency. Maar ten aanzien van het optimaliseren van processen, innovatie en duurzaamheid komen andere economieën steeds dichterbij.

En hoe zit het met de geopolitieke ontwikkelingen als het gaat om het beleid ten aanzien van (wereldwijde) inkoop van strategische hulpbronnen? Lees verder

Capita Selecta’s Engineering, Constructie & Infrastructuur-praktijk is gericht op bedrijven die vanuit hun kernactiviteiten en ontwerpkennis een onmisbaar fundament aanbrengen voor zaken en thema’s die een samenleving (infrastructureel) laten functioneren. Lees verder

 
 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Wij reageren binnen 2 werkdagen.

CAPITA SELECTA - EXECUTIVE SEARCH & LEADERSHIP SOLUTIONS 

AMSTERDAMSESTRAATWEG 9A   

1411 AW  NAARDEN   

THE NETHERLANDS

E. INFO@CAPITA-SELECTA.NL   

T.  +31 35 303 00 50

 

 

 

Thanks for submitting!