CS-GROUP-01-04-2022.png
OVER CAPITA SELECTA
ONZE MISSIE & KERNWAARDEN

 

MISSIE

 

1

CAPITA SELECTA draagt op substantiële wijze bij aan een onderscheidende marktpositie van onze opdrachtgever. Wij identificeren, begeleiden, adviseren en presenteren van ambitieuze en unieke leiders. De samenwerking met onze cliënt wordt bepaald door de specifieke vraag en de organisatorische en maatschappelijke context.

2

CAPITA SELECTA draagt bij aan een betekenisvolle persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze kandidaten.

De kennis, ervaring en ambities van onze kandidaten zijn de basis om op inspirerende wijze leiding te geven aan verandering. Daarbij weten zij visie en strategie te verbinden met implementatievermogen,

daadkracht en resultaat.

3

CAPITA SELECTA brengt op een integere en respectvolle wijze partijen samen en begeleidt het kwalitatieve

besluitvormingsprocessen waarin de drie betrokken partijen identieke en duurzame uitgangspunten nastreven:

betekenisvol succes en onderscheidend (bedrijfs-)resultaat.

1b.png
147Capita Selecta 290419-lr.jpg
2b.png
KERNWAARDEN

 

De belangrijkste kernwaarden bij de uitoefening van ons vak zijn:

 

KLANTGERICHT

 Wij zijn klantgericht en flexibel. Onze dienstverlening richt zich op het creëren van waarde voor onze opdrachtgever die daarmee een concurrerende en onderscheidende positie verwerft. Als betrokken partners zijn wij in het belang van diezelfde opdrachtgever echter ook koersvast.

 

GEÏNTERESSEERD EN BETROKKEN

 Wij zijn geïnteresseerd in de motieven en drijfveren van leiders en plaatsen die binnen de marktpositie en ambities van onze klanten. Elke kandidaat is uniek, zoals ook elke opdrachtgever dat is. Wij luisteren, observeren en zijn oprecht geïnteresseerd en betrokken bij het onderscheidende succes van onze klanten en kandidaten. Dat is ons bestaansrecht.

3b.png

KENNIS, KUNDE EN WIJSHEID

Wij zijn sectorspecialisten en werken samen als team. Op basis van marktkennis en -inzichten bieden wij een onderscheidend resultaat.  Onze kunde en procesmatige en zorgvuldige aanpak dragen bij aan de kwalitatieve besluitvorming van onze opdrachtgever en de carrière van de kandidaat. Kennis, kunde en wijsheid leiden tot  inzichten en beslissingen die passen binnen actuele behoeften en het beoogde doel.

 

EIGENZINNIG EN PERSOONLIJK

Wij vragen door en stellen de vraag achter de vraag. Ook als die ongemakkelijk is. Wij zijn professioneel, persoonlijk betrokken en oprecht.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Wij reageren binnen 2 werkdagen.

CAPITA SELECTA - EXECUTIVE SEARCH & LEADERSHIP SOLUTIONS 

AMSTERDAMSESTRAATWEG 9A   

1411 AW  NAARDEN   

THE NETHERLANDS

E. INFO@CAPITA-SELECTA.NL   

T.  +31 35 303 00 50

 

 

 

Thanks for submitting!