ONZE DIENSTEN
LEADERSHIP SOLUTIONS

 

Organisaties besteden veel tijd en geld aan het inrichten van hun werkprocessen en het stroomlijnen en/of (her-) inrichten van de organisatie. 

De continue interesse voor kwaliteit, proces en financiële middelen is belangrijk, maar heeft pas écht een succesvolle impact als voldaan is aan de belangrijkste voorwaarde: succesvol, efficiënt en invloedrijk ‘Leiderschap’. Het zijn namelijk mensen die het systeem in beweging brengen. En het zijn mensen die zich door hun leiders laten motiveren en inspireren om zichzelf te ontwikkelen, het beste uit zichzelf te halen en het beste aan de organisatie en zijn leiders te geven.

 

Het ontwikkelen van individuen die leiderschapsposities bekleden start telkens weer met de vraag ‘Waarom?’ De beantwoording van de vele vragen die met het stellen van deze simpele vraag verrijst, brengt een proces op gang dat moet leiden tot bewustzijn, inzicht, kennis en groei. Voor de leider van een organisatie geeft het stellen van de vraag richting aan de koers van het bedrijf en betekenis aan het leiderschap van de onderneming.

 

Het stellen van de vraag ‘Waarom?’ is in essentie de weg naar duurzaam succes. Hij levert inzicht in de effectiviteit binnen het bedrijf, het plezier op de werkvloer,

dat van de afdelingsverantwoordelijken en, niet in de laatste plaats, van het leiderschap zelf. Met het ontrafelen van de vraag ‘Waarom?’ ondersteunt Capita Selecta’s ‘Leadership Solutions’ klanten op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

 

Capita Selecta’s Leadership Solutions biedt een geheel aan samenhangende leiderschap programma’s aan waarin ‘Leiderschapsontwikkeling’ centraal staat.

Wij bieden klant specifieke oplossingen door middel van advisering, coaching en training.

 

Capita Selecta richt zich op de volgende Leiderschapsdiensten:

 Leiderschapsontwikkeling, Top Team en Individuele / Team coaching

Voor meer informatie neem contact op met

Henrïette van den Heuvel

T: +31 (0) 6 3037 3611

E: hhe@capita-selecta.nl

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Wij reageren binnen 2 werkdagen.

CAPITA SELECTA - LEADERSHIP & EXECUTIVE SEARCH SOLUTIONS 

AMSTERDAMSESTRAATWEG 9A   

1411 AW  NAARDEN   

THE NETHERLANDS

E. INFO@CAPITA-SELECTA.NL   

T.  +31 35 303 00 50

 

 

 

© 2019 webdesign by NC CONCEPTS BV