CS-DETAIL-03-04-2022.png
ONZE DIENSTEN
Leadership Development

 

Context en vraag

  • In de nieuwe wereld van vandaag worden leiders voor een enorme hoeveelheid verschillende en continue veranderende opgaven en uitdagingen gesteld.

  • Op welke wijze kan ik mij als leider verder ontwikkelen en het beste uit mezelf halen? Hoe overwin ik huidige en toekomstige uitdagingen?

  • Hoe realiseren we een stijl van leidinggeven die aansluit bij onze strategie en context?

 

Onze Oplossing

Voor executives die zich vanuit hun kracht, drive en ambitie verder willen ontwikkelen, verzorgen wij individuele coaching trajecten. Wij doen dit vanuit de visie dat, met de juiste drive en voldoende talent, het aangaan van (nieuwe) uitdagingen het beste uit jezelf haalt en verdere groei stimuleert en ondersteunt. Uitdagingen halen je uit je comfortzone, vormen een (nieuwe) bron van energie, zetten aan tot reflectie en stimuleren om na te denken over een betere aanpak van problemen en uitdagingen. Wij richten ons specifiek op leiders die transformeren naar een nieuwe rol en/of ervaren dat ze niet meer dezelfde impact hebben die ze in eerder rollen of situaties wel hadden. Het leren loslaten van oude gedragspatronen en het ontwikkelen van nieuw gedragsrepertoire dat past bij veranderde verantwoordelijkheden of veranderde situaties, is een essentieel onderdeel van onze coaching.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Wij reageren binnen 2 werkdagen.

CAPITA SELECTA - EXECUTIVE SEARCH & LEADERSHIP SOLUTIONS 

AMSTERDAMSESTRAATWEG 9A   

1411 AW  NAARDEN   

THE NETHERLANDS

E. INFO@CAPITA-SELECTA.NL   

T.  +31 35 303 00 50

 

 

 

Thanks for submitting!