CS-GROUP-01-04-2022.png
TEAMLEDEN
HENRIËTTE VAN DEN HEUVEL

 

20Capita Selecta 290419.jpg

Biografie

Henriëtte startte haar loopbaan als Algemeen Manager bij een Olie- en Gas groothandel, het familie bedrijf. Na acht jaren startte zij haar studie Arbeids- en Organisatiepsychologie en promoveerde op ‘de rol van de leidinggevende in het meten en belonen van prestaties’. De laatste drie jaren van haar promotieonderzoek combineerde zij met een functie als Consultant bij de Human Resources Groep van Adviesbureau Berenschot.

 

In de zeven jaren die volgden adviseerde en trainde zij managers binnen Bureau Berenschot op het gebied van Performance Management en Beloning. Zij trad vervolgens in dienst bij Hay Group, een van de grootste en internationaal opererende Management Consultancybureaus ter wereld. Binnen de Hay Group bekleedde Henriette diverse rollen in de tien jaren die volgden: Senior Consultant, Managing Consultant en Business Developer. Zij maakte de overstap naar een van haar relaties, i.e. het energiebedrijf Essent. Hier was ze in de rol van Manager Management Development verantwoordelijk voor de rekrutering en ontwikkeling van de top 250 van de organisatie. Nadat ze deze rol drie jaren bekleed had, keerde zij terug naar Hay Group in de rol van Business Development Manager voor de sectoren Farma en Energie. In de laatste tien jaar heeft Henriette de focus gelegd op ontwikkeling van executives in middelgrote en grote (internationale) organisaties door middel van visie- en strategie ontwikkeling, training en coaching.

 

Henriëtte promoveerde in Arbeids- & Organisatiepsychologie (Dr.) aan de UVA. Zij is gecertificeerd coach en ‘Master practitioner of NLP and Time Line Therapy’.

 

In april 2019 startte Henriëtte als Partner Leadership Solutions bij Capita Selecta - Executive Search & Leadership Solutions. Opgericht in 1993, is Capita Selecta een full service partner in het aanbieden van Leiderschap en Executive Search oplossingen. Het bureau biedt diensten en programma’s aan op het vlak van: Executive Search, On-Boarding, Leiderschapsontwikkeling, Coaching en Talent- en Management Development.

Verticale markten

Industrie, Professional Services, Familiebedrijven

GA TERUG NAAR 'CAPITA SELECTA'

 

Henriëtte van den Heuvel

​Partner Leadership Solutions

 

Telefoon:

+31 35 3030 050

Mobiel:

+31 (0)6 303 73 611

E-mail:

hhe@capita-selecta.nl

E-mail secretariaat:

secretariaat@capita-selecta.nl

 

linkedin-logo-png-1825.png
 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Wij reageren binnen 2 werkdagen.

CAPITA SELECTA - EXECUTIVE SEARCH & LEADERSHIP SOLUTIONS 

AMSTERDAMSESTRAATWEG 9A   

1411 AW  NAARDEN   

THE NETHERLANDS

E. INFO@CAPITA-SELECTA.NL   

T.  +31 35 303 00 50

 

Thanks for submitting!