CS-DETAIL-01-04-2022.png
KANDIDATEN
EXECUTIVES

 

Capita Selecta richt zich op succesvolle, inspirerende en toegewijde kandidaten die hun verantwoordelijkheden kennen, dragen en waarmaken. Senior Managers, Executives en Top-line Professionals met een bewezen staat van dienst in het leiden van organisaties en/of units en het faciliteren van succes. Professionals die duidelijke en koersvaste loopbaankeuzes maken. Leiders die stappen zetten, ook buiten hun comfort zone.

 Wij werken graag samen met hen die richting geven aan verandering, impact hebben en bepalend zijn voor het succes van morgen. De inspirerende leiders die denken én doen effectief samenbrengen. Ambitieuze managers die samen met hun team het gewenste resultaat realiseerden en de ambitie en energie bezitten om ook in nieuwe functies succes te brengen en te delen.

Dit zijn de bewezen professionals die:

- met ambitie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen richtinggevend zijn;

- met hun team resultaat boeken zonder zich primair

voor te staan op hiërarchie;

- weten dat delen en samenwerken de organisatie

verder brengt; 

- verantwoordelijkheid en eigenaarschap  incorporeren in koersvast leiderschap op senior management en/of directieniveau;

- ​het verschil kennen tussen 'ondernemen' en 'ondernemend'

en in staat zijn grenzen te herdefiniëren.

Kandidaten die in een robuust en uitdagend gesprek met Capita Selecta van gedachten willen wisselen omtrent hun ambities, drijfveren, kwaliteiten en toekomst, en samen willen verkennen en bepalen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Reaching a Deal
Co Workers
Team Meeting
 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Wij reageren binnen 2 werkdagen.

CAPITA SELECTA - EXECUTIVE SEARCH & LEADERSHIP SOLUTIONS 

AMSTERDAMSESTRAATWEG 9A   

1411 AW  NAARDEN   

THE NETHERLANDS

E. INFO@CAPITA-SELECTA.NL   

T.  +31 35 303 00 50

 

 

Thanks for submitting!