CS-DETAIL-03-04-2022.png
KANDIDATEN
DIVERSITEIT & INCLUSION

 

Technologische innovatie, culturele, maatschappelijke en demografische ontwikkelingen zorgen de afgelopen decennia voor een zeer snel veranderend

speelveld voor individuen en organisaties. Op welke wijze bezitten zij het vermogen om een evenwicht te vinden binnen deze constante veranderingen?

Op welke wijze zijn organisaties in staat het veranderende arbeidsmarkt- en talent potentieel te mobiliseren en aan te trekken?

 

Diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn kernwaarden passend bij de professionals van Capita Selecta. Onze visie en werkwijze is gebaseerd op de gedachte dat mensen gelijke rechten, kansen en verplichtingen moeten hebben. Diversiteit en sociale coherentie stimuleert - en kan bijdragen aan - het genereren van nieuwe ideeën, verfrissende perspectieven, kwalitatieve besluitvorming en onverwachte oplossingen. 

 

Voor organisaties is het van wezenlijk belang om voorop te lopen in de huidige concurrerende, snel bewegende omgeving.

Dit kan door Agile, hoog presterende teams samen te stellen en een innovatieve cultuur te creëren waarin deze teams kunnen excelleren. 

 

Capita Selecta ondersteunt  bedrijven bij het brengen van diversiteit op (senior) management niveau. Dit draagt bij aan een innovatieve bedrijfscultuur en

het evalueren, herdefiniëren van strategie en zo aan een concurrentievoordeel.

 

Wat betekent dit voor uw bedrijf? In welk stadium van transformatie bent u? Wat zijn de waarden van uw bedrijfscultuur?

Wat is uw gemeenschappelijke doel? Wat zijn de belangrijkste kenmerken en tradities van uw (nationale) cultuur? Biedt uw bedrijf een veilig, open en inspirerend platform om creatieve ideeën en perspectieven te ontketenen? Welke ideeënrijkdom kent uw organisatie? Heeft u ruimte voor dwarsdenkers en ‘omdenkers’?

 

 

Wij zijn leiderschap adviseurs. Wilt u meer weten? Wij informeren u graag.

Businesswoman in Office
Female Doctor
Go Team
 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Wij reageren binnen 2 werkdagen.

CAPITA SELECTA - EXECUTIVE SEARCH & LEADERSHIP SOLUTIONS 

AMSTERDAMSESTRAATWEG 9A   

1411 AW  NAARDEN   

THE NETHERLANDS

E. INFO@CAPITA-SELECTA.NL   

T.  +31 35 303 00 50

 

 

 

Thanks for submitting!