TEAMLEDEN
DAAN STEENBERGEN

 

Daan-fin02.jpg

Biografie

Met meer dan 30 jaar ervaring in dit bijzondere vak kent Daan een grote verscheidenheid aan klanten, opdrachtgevers en kandidaten. Hij begeleidt hen bij het invullen van strategische staf, senior management en executive posities. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd om vanuit zijn brede achtergrond een bijdrage te leveren aan het samenstellen van een RvC, RvT en/of RvA.

 

Door de jaren heen heeft hij een hoogwaardig netwerk opgebouwd binnen de BV Nederland. Zowel binnen internationale corporates als in de mid-market bedrijven. Daan voelt zich thuis bij ambitieuze organisaties met een sterke ondernemerscultuur. Belangrijke thema’s binnen zijn portefeuille zijn: passend leiderschap en optimalisatie van de organisatiestructuur.

 

Hij heeft een verfrissende kijk op mensen en organisaties; durft uit te dagen en door te vragen om zo tot de kern te komen. Hij realiseert zich dat niet één situatie hetzelfde is en dat ook hij nooit is uitgeleerd. Voor opdrachtgevers én kandidaten is hij een gewaardeerd en vertrouwd adviseur.

 

Zijn aanpak is consultatief, hij gaat het gesprek aan. Hij realiseert zich terdege dat voor zowel opdrachtgever als kandidaat naast de functionele kwalificaties ook de ‘cultural fit’ een wezenlijk belangrijke factor is. Samen leiden zij tot wederkerig succes c.q. een vruchtbare relatie tussen alle direct betrokkenen. Dit betekent verdiepen, interesse en open staan voor nieuwe inzichten.

 

Hij is sinds 1988 als Executive Search professional actief. Zestien jaar heeft hij als Partner bij grote internationale bureaus gewerkt. In 2004 heeft hij gekozen voor het ondernemerschap en is hij grondlegger van het huidige Capita Selecta.

 

Het is zijn doel en ambitie om met de professionals van Capita Selecta voor opdrachtgevers en kandidaten de full service partner te zijn op het gebied van Executive Search oplossingen en Leiderschapsvraagstukken. 

 

Daan is een alumnus van het NHTV, Breda University of Applied Sciences, hier studeerde hij Economie met als specialisatie Marketing & Management.

In 2015 heeft hij aan de Erasmus Universiteit het ESAA Commissarissen programma succesvol afgerond. Is een actief lid van de VCTE (Vereniging van Commissarissen en Toezichthouders Erasmus). Hij is daarnaast actief betrokken bij verschillende Leiderschapsprogramma’s waaronder het Avicenna Leiderschap Practicum.

 

Daan is getrouwd, heeft twee volwassen zonen. Samen met zijn vrouw maakt hij graag bijzondere reizen. Hij roeit een paar keer per week. Daarnaast bezoekt hij regelmatig concerten en festivals.

 

Verticale markten

Consumer Goods & Services, Leisure & Hospitality, Business & Professional Services, Retail & Wholesale, Industry, Private Equity & Family Businesses.

GA TERUG NAAR 'CAPITA SELECTA'

 

Daan Steenbergen

Partner General Practice

 

Telefoon:

+31 35 3030 050

Mobiel:

+31 (0)6 270 92 533

E-mail:

dst@capita-selecta.nl

E-mail secretariaat:

secretariaat@capita-selecta.nl

 

linkedin-logo-png-1825.png
 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Wij reageren binnen 2 werkdagen.

CAPITA SELECTA - EXECUTIVE SEARCH & LEADERSHIP SOLUTIONS 

AMSTERDAMSESTRAATWEG 9A   

1411 AW  NAARDEN   

THE NETHERLANDS

E. INFO@CAPITA-SELECTA.NL   

T.  +31 35 303 00 50

Thanks for submitting!