ARNOLD DE VRIES ROBBÉ

 

Arnold-fin01.jpg

Biografie

Sinds 1995 vervult Arnold de Vries Robbé met veel plezier en voldoening (inter-) nationale opdrachten voor directies en senior managementteams binnen verschillende marktsegmenten, waaronder Life Sciences en Innovatieve Industrieën. Hij bestudeert de ontwikkelingen in diverse markten en adviseert en begeleidt klanten, waarbij hij met succes unieke verbindingen maakt tussen organisaties en mensen. Belangrijke thema’s binnen zijn portefeuille zijn: passend leiderschap en optimalisatie van de organisatiestructuur. Markt gerelateerde thema’s zijn: sustainability, digitalisering, strategy-to-execution, innovation-to-cash, BtB marketing, en onder meer supply chain optimalisatie.

In Arnolds visie heeft Executive Search zich steeds meer ontwikkeld tot een creatief zoekproces. Na een sterk inhoudelijke intake bij opdrachtgevers presenteert Capita Selecta, op basis van expertise én intuïtie, talentvolle professionals die werkelijk matchen. Dankzij zijn kennis en inzichten, en een netwerk van klanten en kandidaten weet hij kritische en uitdagende managementposities in deze sectoren succesvol te vervullen. Dit maakt hem tot een betrouwbaar en inspirerend klankbord; niet alleen tijdens procedures, maar ook tijdens het vervolgtraject. In die fase blijft hij in nauw contact met beide partijen en stuurt hij waar nodig bij. Arnold is analytisch en kritisch en beschikt over een scherpe geest. Deze kwaliteiten combineert hij met vasthoudend- en doortastendheid en een bijzonder goed geheugen. Hij draagt graag bij aan dit proces om zowel organisaties als professionals inzicht te geven in nieuwe mogelijkheden.

Arnold studeerde aan de Universiteit Wageningen met een focus op Animal Sciences, Industrial Marketing, Bedrijfskunde en Internationale Betrekkingen. In 1995 startte hij bij Capita Selecta, sinds 2006 is hij partner. Arnold is getrouwd en vader van twee dochters, een fervent roeier en heeft een passie voor Zuidelijk Afrika.

 

Verticale Markten

Life Sciences, Innovatieve Maakindustrie, Bio-Farmaceutische Industrie, Specialty Ingredients, Engineering & Constructie, etc.

GA TERUG NAAR 'CAPITA SELECTA'

 

Arnold de Vries Robbé

Partner Life Sciences, Industrie & Familiebedrijven

 

Telefoon:

+31 35 3030 050

Mobiel:

+31 (0)6 5576 7474

E-mail:

avr@capita-selecta.nl

E-mail secretariaat:

secretariaat@capita-selecta.nl

 

linkedin-logo-png-1825.png
CS-GROUP-01-04-2022.png
TEAMLEDEN
 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Wij reageren binnen 2 werkdagen.

CAPITA SELECTA - EXECUTIVE SEARCH & LEADERSHIP SOLUTIONS 

AMSTERDAMSESTRAATWEG 9A   

1411 AW  NAARDEN   

THE NETHERLANDS

E. INFO@CAPITA-SELECTA.NL   

T.  +31 35 303 00 50

 

 

 

Thanks for submitting!